Пропонуємо вам бетон М400 В30, виготовлений на імпортному автоматизованому обладнанні з гарантією якості на європейському рівні.


Ціни на бетон М400 – від 1890 грн за м³

 

Для розрахунку точної ціни з доставкою на ваш об’єкт зателефонуйте за номером: 094 710 4477, оскільки ціна за куб дещо залежить від відстані транспортування та об’єму.

 


Бетон М400
Бетон М400 – бетон з дуже високими показниками міцності та стійкості до впливу зовнішнього середовища

Матеріали, необхідні для виготовлення бетону – пісок, цемент та щебінь закуповуємо за низькими цінами крупнооптовими партіями в перевірених постачальників.

Бетон М400 з доставкою

В нашому розпорядженні наявний автопарк міксерів – автомобілів для перевезення бетону. Робота ведеться вдень і вночі, бетон доставляється строго за графіком завдяки продуманій логістиці.

Для уточнення вартості доставки дзвоніть нам за номером: 094 710 4477.

Характеристики бетону

Найважливіші характеристики бетону – марка, або клас. Марка визначається відсотком цементу в бетоні, її число – границя міцності, який вимірюється в кгс/см2. Поняття класу пов’язано з міцністю і якістю складових, та технологією виготовлення. Чисельно клас показує межу навантаження в мегапаскалях.

Додаткові технічні параметри бетону марки М 400 (класу В30) такі:

  • Рухливість суміші на рівні П4 – П5, бетон легко вкладається в будь-яку опалубку з додаванням пластифікатора;
  • Морозостійкість від 200 до 300 циклів заморожування з подальшим розморожуванням;
  • Водонепроникність на рівні W10 – W12, гідроізоляція навіть у вологих умовах не потрібна.

Основне призначення важкого бетону марки М 400 В30 – монолітне будівництво. З бетону споруджують конструкції мостів, гідроспоруд, промислових будівель, чаші басейнів.

Придбання нашого бетону забезпечує ряд переваг:

  • Бетон виготовлений на німецькому обладнанні, автоматичні лінії гарантують європейську якість, виробнича лабораторія гарантує дотримання вимог держстандарту, на продукцію оформляються паспорти якості;
  • Продуктивність до 100 кубометрів на годину підходить для замовників, якому бетон потрібен безперервно;
  • Доставляємо бетон міксерами-бетоновозами з власного автопарку, уважно розробляємо логістику пересування машин, виконуючи графік доставки;
  • Пропонуємо бетон за помірними розцінками.